19.4 C
Lloret de Mar
Protesta de CCOO davant de la botiga Douglas de Lloret

Protesta de la plantilla pel tancament de la botiga Douglas de Lloret

L'empresa ha presentat el tercer Expedient de Regulació de l'Ocupació des del 2018, que suposarà l'acomiadament d'un miler de persones a tot l'Estat i el tancament de diversos botigues, entre les quals la de Lloret.

Protesta de CCOO davant de la botiga Douglas de Lloret

Darreres Notícies

La plantilla de la perfumeria Douglas de Lloret de Mar reclama a l’empresa que no acomiadi cap treballador. El tercer Expedient de Regulació de l’Ocupació (ERO) que presenta l’empresa a l’Estat espanyol des del 2018 suposarà l’acomiadament d’un miler de persones i el tancament de dos terços de les seves botigues, entre les quals la de Lloret i la de l’Espai Gironès. Entre les dues botigues gironines, són una dotzena d’empleats.

El secretari general de la Federació de Serveis de CCOO a Girona, Antonio Ferro, considera que és una injustícia que una empresa com Douglas deixi tantes persones sense feina.

“És una empresa que guanya molts diners, que reparteix dividends milionaris entre els seus directius, mentre que el sou d’un treballador no arriba als 18.000 euros”

Antonio Ferro

Des de CCOO, reclamen que es mantinguin els llocs de treball i que, en cas d’acomiadament, es pagui una indemnització justa.

“Demanem que es mantinguin els llocs de treball, perquè creiem que són botigues que tenen beneficis i, com a mínim, que siguin voluntàries les baixes”

Antonio Ferro

Aquest dimecres, una desena de persones s’han concentrat a la porta de la botiga Douglas de Lloret, on han penjat diversos cartells de protesta. Aquests dies, segueixen obertes les negociacions entre empresa i comitè, però la intenció, si no hi ha cap novetat al respecte, és tornar a concentrar-se a Lloret aquest dissabte, a les deu del matí.

spot_img

El + Vist