6.4 C
Lloret de Mar

Puigdemont remarca la capacitat de Lloret de combinar tradició i turisme

Aquesta festa major de Santa Cristina no ha estat com les altres. Si bé s’ha viscut un any més amb intensitat i des de l’emoció, la diada d’aquest 2016 serà recordada per la presència de Carles Puigdemont. El president de la Generalitat va ser des de primera hora del matí de diumenge a Lloret, on […]

El president, a Santa Cristina
El president, a Santa Cristina

Darreres Notícies

Aquesta festa major de Santa Cristina no ha estat com les altres. Si bé s’ha viscut un any més amb intensitat i des de l’emoció, la diada d’aquest 2016 serà recordada per la presència de Carles Puigdemont.

El president de la Generalitat va ser des de primera hora del matí de diumenge a Lloret, on va seguir la processó i la regata de llaguts fins al paratge de Santa Cristina. Un cop allà, va presenciar la missa i va degustar el popular estofat.

En declaracions a Nova Ràdio Lloret, Carles Puigdemont va felicitar els lloretencs per la seva Festa Major i va destacar la capacitat d’aquesta ciutat de “combinar molt bé la tradició i la fidelitat a les arrels amb el fet de ser un referent turístic”.

El president de la Generalitat va estar acompanyat de la consellera de Treball, Dolors Bassa, i de l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Esportivament parlant, els guanyadors de les regates s’Amorra Amorra van ser Santa Cristina en homes i Casinet en dones, amb vogadores juvenils de Pescadors.

A la tarda, l’atenció es va focalitzar en l’esperat i concorregut Ball de Plaça, en què les quatre Obreres van complir un any més la tradició. Acompanyades dels seus balladors, Paula Blanch, Marta Esqueu, Júlia Martínez i Mireia Jolis -radiants amb els seus vestits de gala- van protagonitzar la Dansa de Ses Almorratxes, enmig dels aplaudiments de l’alcalde, regidors i veïns.

spot_img

El + Vist