14.3 C
Blanes
Mag Xavi

El Puntet continua celebrant els 25 anys, aquest dissabte amb un espectacle de màgia

Serà aquest dissabte, 8 d'abril, amb el mag Xavi i el mag lloretenc Josep Vidal. S'organitza dins del cicle Espai Off del teatre municipal i començarà a les 21 hores. El preu és de 6 euros.

Mag Xavi

Darreres Notícies

Dins dels actes de commemoració dels 25 anys del Puntet com a servei, l’equipament ha volgut celebrar que aquest dissabte fa exactament 22 anys des que van inaugurar el local de l’avinguda de Vidreres. Ho faran amb un espectacle de màgia, que anirà a càrrec del mag Xavi i, prèviament, actuarà el mag lloretenc Josep Vidal.

El tècnic de Joventut, Carles Carbonell, ha donat rellevància a aquesta coincidència, en què s’hi ha programat un espectacle del Lloret Espai Off, amb el Teatre Municipal. I ha afegit que l’espectacle començarà a les nou de la nit d’aquest dissabte i l’entrada val sis euros.

D’altra banda, aquest divendres comença una nova edició del curs de monitors d’activitats en el lleure infantil i juvenil, organitzat pel Puntet. Un cop més, ha estat un èxit d’inscripcions. Hi ha una quarantena de places i majoritàriament són joves que fan de monitors als esplais de la vila i que volen el títol per treballar als casals d’estiu o bé dones més grans que necessiten la titulació per fer de monitores als menjadors escolars.

La formació, adreçada a majors d’edat, s’allarga fins al Dilluns de Pasqua, 17 d’abril. Els primers dies es faran sessions al centre cívic del Rieral, mentre que s’acabarà amb una estada en una casa de colònies.

I aprofitem per recordar que segueix operatiu el room escape que aquestes setmanes hi ha instal·lat al costat del Puntet de l’avinguda de Vidreres, amb motiu del 25è aniversari del Casal de Joves. El tècnic de Joventut anima tothom a anar-hi. Una de les persones que hi ha participat és Maria Triadó, que afirma que és accessible a tothom.

Els participants han de formar grups de quatre a sis persones i tenen el límit d’una hora per resoldre tots els enigmes i poder sortir de la caseta. El rècord, però, és de 24 minuts i 50 segons.

El preu és de cinc euros i els interessats s’han d’adreçar al Puntet. Estarà obert fins al juny, cada dia de la setmana, sempre amb reserva prèvia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist