9.4 C
Lloret de Mar

Quantus Teatre i El Mirall es preparen per oferir els Boscos d’en William a Girona

Serà al Teatre Municipal de Girona, aquest divendres, en el marc del FITAG. L'espectacle començarà a dos quarts de vuit del vespre.

Els Boscos d'en William
Els Boscos d'en William

Darreres Notícies

Quantus Teatre i El Mirall ja ho tenen pràcticament tot a punt per poder pujar a l’escenari del Teatre Municipal de Girona aquest divendres. Ho faran dins del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, i representaran Els boscos d’en William. El director de la companyia lloretenca, Joan Romà Ortiz, ha explicat que l’obra, coproduïda amb l’agrupació blanenca, fa un repàs de diferents obres i personatges de Shakespeare, amb un total de setze actors a l’escenari.

Els boscos d’en William es podrà veure aquest divendres al Teatre Municipal de Girona, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Però Quantus Teatre tindrà poc temps per descansar, perquè també és la companyia amfitriona, juntament amb Corset Teatre, de l’agrupació Galgal Theatre, que dissabte representa al teatre de Lloret una obra titulada Vital Signs. Es tracta d’una obra inspirada en l’atemptat que va tenir lloc l’any 2009 a Israel, en un bar per a adolescents homosexuals situat a Tel Aviv.

Pel que fa a Corset Teatre, també actuarà a Girona amb l’espectacle Código Alfa. Serà dijous, al Pati de les Magnòlies, a dos quarts de vuit del vespre.

spot_img

El + Vist