18 C
Lloret de Mar

Quarta nit de controls a l’estació de tren de Blanes

Aquest cap de setmana, els Mossos d’Esquadra han fet la quarta nit de control a l’estació de Blanes per buscar drogues i armes entre els joves que vénen de festa per aquesta zona, tant si és a Blanes mateix, com si és a Lloret. És el quart control que munten els agents en aquest punt […]

Escorcoll a l'estació
Escorcoll a l'estació

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, els Mossos d’Esquadra han fet la quarta nit de control a l’estació de Blanes per buscar drogues i armes entre els joves que vénen de festa per aquesta zona, tant si és a Blanes mateix, com si és a Lloret. És el quart control que munten els agents en aquest punt des del mes de maig, amb un total de 600 escorcolls que s’han traduït en 82 denúncies: 66 per drogues (especialment cocaïna i marihuana) i 16 per tinença d’armes (navalles, principalment).

servicios profesionales jimenez

El dispositiu s’anomena Via, per la seva relació amb els trens, i el sotscap de la comissaria de la Selva Litoral, Josep Marco, explica que l’objectiu és garantir la seguretat a la zona dels Pins de Blanes.

Segons Marco, tot i que la zona de Blanes “no és especialment conflictiva”, sí que s’ha registrat “un petit repunt” dels delictes en els darrers temps que es vol aturar.

El sotscap dels Mossos assegura que l’aplicació dels controls a l’estació, entre d’altres accions, ja estan donant els seus fruits amb una reducció dels delictes a les zones d’oci del municipi.

Un cop superats els controls de dissabte, la majoria de joves van anar a peu al centre de Blanes mentre que els altres van pujar als autocars que esperaven a la porta amb destinació Lloret.

A Blanes, el dispositiu té una segona part: quan tanquen les discoteques. Els agents vigilen que els joves que tornen caminant fins a l’estació des de la zona dels Pins ho facin sense provocar problemes d’ordre públic. Durant els caps de setmana d’estiu, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes continuaran fent més controls en el marc d’aquest dispositiu específic.

spot_img

El + Vist