8.4 C
Lloret de Mar
Els alumnes que han participat al campus Climàntica

Quatre alumnes de l’Institut Rocagrossa participen al campus Climàntica, a Aveiro

Els estudiants són Adrià Borràs, Aina Corts, Àlex Sheng i Marie Tomaszek, que han pogut participar en l’esdeveniment després de realitzar, l’any passat, un treball sobre els microplàstics.

Els alumnes que han participat al campus Climàntica

Darreres Notícies

Quatre alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Rocagrossa de Lloret han participat en el campus Climàntica, celebrat a principis de setembre a la ciutat portuguesa d’Aveiro. La cita, que se celebra cada any, té per objectiu conscienciar sobre el canvi climàtic.

Els estudiants són Adrià Borràs, Aina Corts, Àlex Sheng i Marie Tomaszek. Plegats han pogut participar en l’esdeveniment després de realitzar, l’any passat, un treball sobre els microplàstics. En aquest projecte exposen diferents aspectes sobre les restes de residus plàstics que es llencen al mar, com es descomponen i a on van a parar al final del seu cicle.

Un dels alumnes, l’Adrià Borràs, explica que “tot va començar quan la nostra professora va rebre un mail sobre el projecte, ens va comentar si volíem participar i en principi era tot molt lúdic, perquè no pensàvem en guanyar”.

Daniel Cortina, professor de l’Institut Rocagrossa, assenyala que “el campus es feia a Aveiro, una localitat que és costanera, tenen salines i estan afectats pels microplàstics”.

La participació en el campus Climàntica s’ha fet a través d’un projecte amb tallers de robòtica, ciències, audiovisuals, música i dansa. L’objectiu principal era adquirir nous coneixements i intercanviar impressions i vivències amb estudiants d’altres nacionalitats.

La cita ha servit als quatre alumnes de l’Institut Rocagrossa a aprendre a treballar en equip, a conèixer altres companys i aprofundir en temes relacionats amb el medi ambient.

spot_img

El + Vist