10.2 C
Lloret de Mar

Rainy Day, Maria Dolors i Matching Ratio són els grups lloretencs que actuaran a Barraques

Les tres bandes locals faran de teloneres de Lágrimas de Sangre i Albercocks, en el concert de demà divendres a la nit a la plaça Germinal Ros, a partir de les 21 hores.

Matching Ratio
Matching Ratio

Darreres Notícies

Tres grups lloretencs actuaran a les Barraques de Sant Romà. Són Rainy Day, Maria Dolors i Matching Ratio. Les tres bandes locals faran de teloneres de Lágrimas de Sangre i Albercocks, en el concert de demà a la nit a la plaça Germinal Ros.

Els Matching Ratio oferiran una sessió de rock and roll amb temes propis. El grup va començar a tocar fa quatre anys i, des de llavors, ha patit diferents canvis. Actualment, hi ha tres músics: un guitarrista, un baixista i un bateria. Presentaran un repertori amb diferents composicions personals, amb un estil que abraça el rock and roll dels anys 60 i el rock alternatiu dels 90. Ho ha explicat Dani Morillas, cantant i guitarrista de la banda.

Maria Dolors, Santa Cristina 2018

Pel que fa als Maria Dolors, són una banda creada fa pocs mesos per en Sergi García Arpí, compositor i guitarrista, en Francesc Arpí al baix, en Manel Conde a la bateria i l’Àlex Giral a la veu. En Sergi García explica que oferiran una actuació amb temes propis. Cada membre de la banda té el seu propi estil i, plegats, han apostat pel que anomenen “un rock modern”.

L’altra banda lloretenca que actuarà a les barraques de demà divendres són els Rainy Day.

Rainy Day
Albercocks

Tot seguit, serà el torn de Lágrimas de Sangre, que han preparat un concert de rap amb tocs de rock i reggae, i els Albercocks, que ofereixen cançons emblemàtiques de Disney, però, tal com expliquen ells mateixos, versionades d’una manera més animada que les tradicionals.

De cara a dissabte, el cartell compta amb tres grups: Projecte Mut, Els Catarres i DiVersiones. Els primers oferiran un repertori de cançons pròpies del món del folk – rock en català, amb textos de poetes d’arreu del territori.

Projecte Mut

Els Catarres, reconegut grup de pop català, que presenten el seu últim disc, Tots els meus principis, el seu treball més electrònic. I, per últim, DiVersiones, la clàssica orquestra que versiona temes mítics d’artistes com Alaska o Camilo Sexto i que oferiran DiverDisco, el seu últim treball.

DiVersiones

Les Barraques estan muntades a la plaça Germinal Ros, davant del teatre.

Cartell de les Barraques 2018
spot_img

El + Vist