14.3 C
Blanes

‘RAMS (El valle de los carneros)’ tanca la temporada de cineclub

Es projecta avui dijous, a les nou de la nit, al teatre. El passi és en versió original subtitulada en castellà i l'accés per als no socis és de 5 euros.

Darreres Notícies

El cineclub Adler tanca la temporada aquest vespre amb la pel•lícula Rams, el valle de los carneros.

El film explica la història de dos germans que viuen en una vall allunyada d’Islància i que no es parlen des de fa més de quaranta anys. En un moment donat, han d’unir esforços per salvar el seu bé més preuat: el seu ramat d’anyells. I, de retruc, salven l’economia de la vall on viuen. El president del cineclub Adler, Joan Moret, assegura que el públic se sentirà identificat en diferents aspectes. Segons Moret, és una tragicomèdia.

El president del cineclub ha argumentat que van decidir escollir aquesta pel•lícula com a última de la temporada per acabar amb un bon regust.

Rams, el valle de los carneros –guanyadora del premi Un Certain Regard a Canes l’any 2015 i de l’Espiga d’Or a la Seminci, la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid- es projecta avui dijous, a les nou de la nit, al teatre. El passi és en versió original subtitulada en castellà i l’accés per als no socis és de 5 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist