24.7 C
Lloret de Mar
Acte de reconeixement a l'empresa Herman&Vandamme

Reconeixement a Herman & Vandamme per 40 anys portant turistes a Lloret

L'homenatge l'ha organitzat l'agència de viatges Olimpia-Estela, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Lloret Turisme.

Acte de reconeixement a l'empresa Herman&Vandamme

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret, a través de Lloret Turisme, i l’agència de viatges Olimpia-Estela han fet un reconeixement a l’empresa belga d’autocars Herman & Vandamme, que fa 40 anys que porta turistes a Lloret.

Aline Herman, actual propietària, ha recollit el reconeixement acompanyada del seu marit i els seus dos fills, que, tal com ha afirmat ella mateixa, són el futur de l’empresa. Un negoci familiar que van impulsar els pares de l’Aline, que van decidir comprar tres autocars vells a l’oncle de la mare, que tancava una empresa de transport escolar. Aviat van decidir que volien sortir de Bèlgica i fer viatges internacionals: va ser aleshores, el 1983, quan van decidir venir a Lloret de Mar, destinació que ja no han abandonat.

Actualment, la companyia compta amb una flota de 150 autocars. Aline Herman s’ha mostrat molt agraïda per aquest gest per part de Lloret de Mar. I ha afegit: “Ens encanta venir aquí personalment, però també portar molts de clients i ens estem plantejant portar-ne molts més“.

“És molt important, és una cosa especial, desitjaria que els meus pares fossin aquí, perquè ells van fundar aquesta família, i ha estat un gran honor haver estat rebuts per l’alcalde i tota la gent de turisme de Lloret”

Aline Herman

L’actual propietària de Herman & Vandamme ha ressaltat com els agrada Lloret de Mar.

“Ens agrada Lloret, és clar, el temps és molt bo, millor que a Bèlgica, però tot en general, ens encanta el menjar, la gent, els hotels… tot, de fet!”

Aline Herman

Qui ha impulsat el reconeixement és l’agència Olimpia-Estela, que és l’agència que els representa a la zona. El director, Frederic Guich, creu que era de rebut fer-los el petit homenatge en senyal d’agraïment.

“Fa 40 anys que són fidels al nostre poble i la seva tipologia de client és un client familiar, sènior, que sens dubte aporta una qualitat al poble, com es mereix”

Frederic Guich
Homenatge autocars noruecs (5)
Aline Herman, amb el seu marit i els seus dos fills

El reconeixement s’ha fet a la terrassa del Castell de Lloret, recentment inaugurat, amb la presència, entre altres, de l’alcalde, Albert Robert, que ha entregat un petit sky line de la destinació als homenatjats.

“És un orgull que empreses que fa 40 anys que porten clients a Lloret, que posen la marca de Lloret de Mar a dalt de tot i que la distribueixen des del seu país, què menys que tenir aquest reconeixement cap a ells”

Albert Robert

A l’acte també hi ha assistit els dos hotelers principals amb qui treballa Olimpia-Estela: Jordi Palacín, de l’Hotel Samba, i Àlex Portavella, del Rosamar.

spot_img

El + Vist