21.5 C
Lloret de Mar
L'acte d'entrega de la medalla blava (Ajuntament de Lloret de Mar)

Reconeixement al voluntariat de Protecció Civil i els informadors cívics per la bona feina feta durant el confinament

L'Ajuntament i Protecció Civil els han entregat la medalla blava com a agraïment per haver ajudat, sobretot, a portar menjar i medicaments a les persones més vulnerables durant l'inici de la pandèmia.

L'acte d'entrega de la medalla blava (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament i Protecció Civil han fet un reconeixement als voluntaris de Protecció Civil i als informadors cívics de la campanya 2020-2021. Se’ls ha entregat la medalla blava per agrair tota la tasca que van fer durant els primers mesos de la pandèmia, especialment durant el confinament més estricte.

Un dels voluntaris de Protecció Civil mostrant la medalla blava
Un dels voluntaris de Protecció Civil mostrant la medalla blava

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, remarca que van fer una tasca molt significativa.

“Quan no sabíem a què ens enfrontàvem i ens semblava que si sortíem al carrer ens contagiaríem, aquesta gent es va posar al servei dels ciutadans i ciutadanes de Lloret de Mar”

Jordi Sais

Una idea que comparteix el cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, que reconeix que el desconeixement entorn la malaltia feia que hi hagués por.

“En aquells moments va ser molt dur perquè no teníem tota la informació que es té ara i era dur”

Felip Carbonell
proteccio civil 5
Felip Carbonell, a l’acte de dissabte

Felip Carbonell remarca que el voluntariat de Protecció Civil i els informadors cívics van dedicar-se a fer arribar menjar i medicaments als col·lectius més vulnerables que no podien sortir de casa.

A l’acte també hi va assistir l’alcalde, Jaume Dulsat. El reconeixement l’han rebut 14 persones voluntàries de protecció civil i els 6 informadors cívics de la campanya 2020-2021.

spot_img

El + Vist