14.3 C
Blanes
Els dos protagonistes, a 'La reconquista'

‘La reconquista’, el film romàntic que el cineclub Alder proposa per gaudir de Sant Jordi

El passi és aquest dijous, 20 d’abril, a partir de les 21 hores, al teatre municipal de Lloret.

Els dos protagonistes, a 'La reconquista'

Darreres Notícies

A pocs dies de Sant Jordi, el cineclub Adler fa una proposta molt romàntica i cinèfila per celebrar el 23 d’abril. Aquest dijous projectarà ‘La Reconquista’, un premiat film de Jonás Trueba, que se centra en el retrobament d’una parella, quinze anys després de viure el seu primer amor d’adolescència.

El president del cineclub, Joan Moret, argumenta que “pels volts de Sant Jordi, ens venia de gust programar una pel·lícula d’amor, però a l’hora sobre literatura i la paraula”. 

‘La reconquista’ és una pel·lícula a la recerca del temps. Amb Francesco Carril i Itsaso Arana com a protagonistes, el film parla sobre el que recordem de nosaltres mateixos i el que no, sobre les paraules, els gestos i sentiments als que seguim guardant fidelitat perquè ens defineixen. En aquest sentit, ‘La reconquista’ interpel·la el present, passat i futur.

Moret explica que parteix del retrobament dels dos protagonistes. “Havien viscut el seu primer amor amb 15 anys, i ara tot es remou en aquest retrobament“, exposa.

Aquest llargmetratge, amb clares influències de la Nouvelle Vague francesa, ha guanyat els premis Violeta d’Or i el Premi al Millor Director en el Festival de Cinema Espanyol de Tolosa Cinespaña 2016. El passi de ‘La reconquista’ és aquest dijous, 20 d’abril, a partir de les 21 hores, al teatre municipal de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist