8.2 C
Blanes
Els jugadors del Club de Tennis Lloret.

Rècord per al Club Tennis Lloret, amb 15 equips a la Lliga Catalana

L’entitat mai no havia competit amb un nombre tan alt de participants: amb 11 equips en categoria juvenil i 4 en sènior.

Els jugadors del Club de Tennis Lloret.

Darreres Notícies

Xifres rècord per al Club Tennis Lloret, que aquesta temporada ha presentat fins a 15 equips en la Lliga Catalana. L’entitat lloretenca mai havia competit amb un nombre tan alt de participants i, en aquesta desena edició de la competició, tindrà 11 equips en categoria juvenil i 4 en categoria sènior.

El director del club, Christian Martínez, destaca que “comptarem amb 15 equips en la Lliga Catalana, estem molt contents perquè és una xifra rècord per nosaltres”.

Aquesta presència tan destacada del club en la Lliga Catalana és una mostra de la “consolidació” del tennis a la vila i del nivell que està aconseguint el Club Tennis Lloret a la demarcació gironina, competint amb entitats de més potencial com el Girona, l’Olot o el Banyoles.

La Lliga Catalana de Tennis ha començat aquest passat cap de setmana. La primera jornada s’ha disputat a Banyoles, amb una derrota pel conjunt lloretenc, per 3-2, en la Primera divisió sènior, per a majors de 30 anys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist