18.2 C
Lloret de Mar

El Rem Santa Cristina es proclama campió d’Espanya de llaüt mediterrani

El campionat es va disputar el cap de setmana passat a Alacant.

Celebrant la victòria
Celebrant la victòria

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina és el primer club català que es proclama campió d’Espanya de llaüt mediterrani. Els vogadors de Lloret ho van aconseguir el cap de setmana passat a la competició disputada a Alacant, on hi van participar 750 remers de 23 entitats d’arreu de l’Estat.

Un membre de Santa Cristina, Joaquim Planells, ha explicat que la bona regata que van fer dissabte els va permetre classificar-se directament per a la semifinal de diumenge. En aquest cas, però, els va tocar una mànega amb rivals molt forts i, tot i que ho veien complicat, van decidir anar a per totes. Tot i el nivell dels contrincants, Planells reconeix que l’estat de la mar va afavorir els vogadors lloretencs a la semifinal.

La final tampoc no va ser fàcil i va estar tan disputada que tres embarcacions van arribar a la vegada i es va haver de definir el guanyador a través de la photo finish.

Els membres del Club Rem Santa Cristina estan molt contents d’aquesta inesperada victòria i afronten la Lliga Catalana de Llagut amb moltes ganes i ambició. L’objectiu, segons Planells, serà guanyar-la.

De Santa Cristina també van participar al campionat d’Espanya les noies del sènior femení, que no van tenir tanta sort i van quedar eliminades a la repesca, malgrat fer una bona regata.

La Lliga Catalana de Llaguts començarà el 19 de juny a la platja de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist