24.5 C
Lloret de Mar
Les nenes, a Sils

Resultats destacats de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret en l’inici de la temporada de nivell escolar

En les categories infantil i benjamí, van guanyar en la modalitat de conjunts i, en alevins, van obtenir un segon lloc. A més, en la categoria individual obert, Clàudia Pérez va ser campiona i Joanna Reina, subcampiona.

Les nenes, a Sils

Darreres Notícies

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret ha obert la temporada de nivell escolar amb una participació, aquest passat cap de setmana, en la Fase Comarcal, celebrada a Sils. L’entitat va obtenir resultats molt destacats.

En les categories infantil i benjamí, van guanyar en la modalitat de conjunts i, en alevins, van obtenir un segon lloc. A més, en la categoria individual obert, dues de les seves participants van acabar en els primers llocs: Clàudia Pérez va ser campiona i Joanna Reina, subcampiona. L’entrenadora, Blanca Lloveras, es mostra molt satisfeta amb els resultats.

Clàudia Pérez i Joanna Reina, al podi (EG Rítmica Lloret)

En el cas de les proves individual, Blanca Lloveras destaca que era la primera cita que Clàudia Pérez i Joanna Reina, de 12 anys, afrontaven aquesta temporada. Ho van fer, a més, amb exercicis nous.

La Fase Comarcal de nivell escolar dona pas a la Lliga Territorial, que començarà el 15 de febrer, amb diferents jornades al llarg dels pròxims mesos. L’objectiu del club és millorar els nous exercicis per obtenir la millor puntuació possible en cadascuna de les cites.

Blanca Lloveras assegura que la temporada ha començat molt bé. A banda de les gimnastes escolars, assenyala que l’entitat també compta amb les participants federades, que obriran la temporada amb la primera competició el 9 de febrer.

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret compta aquesta temporada amb un centenar de nenes, la majoria entre els 8 i els 14 anys.

spot_img

El + Vist