12.2 C
Lloret de Mar

Romeo i Mullera participaran a la Cursa dels Nassos de Barcelona, el darrer dia de l’any

La prova és aquest diumenge, a partir de les 17:30h.

Sortida de l'any passat
Sortida de l'any passat

Darreres Notícies

Els lloretencs Jonathan Romeo i Àngel Mullera participen aquest diumenge, 31 de desembre, a la Cursa dels Nassos de Barcelona. Els dos atletes, del Lloret La Selva, posaran el punt final a la temporada en una de les cites més destacades del calendari de proves populars.

servicios profesionales jimenez

De moment, ja s’han superat les 10.000 inscripcions. És un esdeveniment que combina corredors populars amb esportistes d’elit com Jonathan Romeo. El lloretenc arriba a la prova després de consolidar-se a la categoria sènior i de guanyar la Cursa de Nadal de Lloret. L’objectiu que s’ha fixat és fer un temps inferior als 29 minuts i 30 segons. Afegeix que “vull donar-ho tot, seria una bona manera de tancar l’any”.

També hi participarà Àngel Mullera, que vol tancar l’any de la seva reaparició amb bones sensacions. El seu objectiu també serà fer marca personal. “Hi ha molt de nivell, quedar entre els 15 primers seria una bona posició“, desitja.

D’altra banda, l’organització de la cursa també té representació lloretenca, amb l’atleta José Luis Blanco.

En total, es reunirancorredors de més de 50 països. Els màxims favorits són Ilias Fifa, actual campió d’Europa dels 5.000 metres, i Carles Castillejo, atleta olímpic. De fet, en les darreres edicions de la Cursa dels Nassos, aquests dos esportistes s’han repartit les victòries, amb quatre cadascun.

La prova és aquest diumenge, a partir de les 17:30 hores.

spot_img

El + Vist