25.5 C
Lloret de Mar
Rosa Font

Rosa Font presenta ‘La dona sense ulls’, en els Dijous de l’Aurora

Rosa Font

Darreres Notícies

Aquesta setmana tornen els Dijous de l’Aurora. L’entitat convida la professora de llengua i literatura catalanes Rosa Font perquè presenti el seu llibre La dona sense ulls. Una novel·la que s’inspira en la pintora surrealista Ángeles Santos Torroella, germana de Rafel Santos Torroella; una dona de la primera meitat del segle XX, quan les dones no tenien gaire visibilitat. Amb aquesta obra, Rosa Font va guanyar el Premi Llorenç Villalonga, que atorga l’Ajuntament de Palma. Demà passat serà a Lloret per presentar-la, convidada per l’Aurora. Serà a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

- Publicitat -

És la primera de les moltes activitats que l’Aurora prepara per aquesta temporada. Una temporada especial, perquè és la primera en què l’entitat compta amb la col·laboració de diferents espònsors. Una membre, Conxa Alférez, està molt satisfeta de la resposta de les empreses lloretenques i assegura que aquest ingrés els permetrà, per exemple, convidar ponents de fora de Lloret.

Al llarg dels propers mesos, l’Aurora també parlarà de l’ansietat, dels drets humans, de la seguretat a internet, de l’esclerosi múltiple i de la violència de gènere, entre altres. De moment, preparen la presentació del llibre La dona sense ulls, de Rosa Font, aquest dijous i també l’entitat participarà al mercat de segona mà i artesania que organitza Solete aquest diumenge, de deu a dues a l’avinguda del Rieral.

spot_img

El + Vist