Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar

La rua arriba a prop de 40.000 persones a través del Facebook Live de la ràdio

La retransmissió en directe de la desfilada ha estat tot un èxit.

Darreres Notícies

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.


La retransmissió en directe de la rua del Carnaval de Lloret de Mar ha estat tot un èxit, igual que l’any passat. Nova Ràdio Lloret ha emès la desfilada a través de Facebook Live, resseguint tot el recorregut de la vintena de colles, entre carrosses i comparses, al llarg de la riera i el passeig marítim. Ha estat aquest dissabte passat, a la tarda.L’esdeveniment ha tingut un gran ressò. En només 24 hores, ha arribat a prop de 40.000 persones. Aquesta és la xifra més destacada. Les altres són les més de 14.000 visualitzacions, 365 reaccions (la majoria, ‘likes’), 329 comparticions i 79 comentaris. Sobre els comentaris, cal especificar que la majoria agraeixen el fet de poder veure la rua lloretenca per aquest canal. Hi ha comentaris en diferents idiomes i alguns fets des de fora de Catalunya, fins i tot dels Estats Units. Són les dades recollides durant les primeres 24 hores de la desfilada. I van sumant.

També ha tingut un ampli ressò el resum que vam postejar el mateix dissabte a la nit. Són set minuts que resumeixen tota la rua, en què totes les colles participants -tant de Lloret com de fora- estan identificades i es pot apreciar la qualitat, varietat, ritme i ganes de gresca dels 1.500 participants, de totes les edats.

Recordem que l’espectacle s’ha repetit aquest diumenge, al migdia, i que bona part de les colles van desfilar per tercera vegada a Blanes, ahir a la tarda. En aquesta ocasió, hi havia cinc colles lloretenques a la rua de la població veïna. Tot plegat s’emmarca dins de la programació del Carnaval de la Costa Brava Sud.

Des de Nova Ràdio Lloret agraïm el suport dels nostres oients i seguidors.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.