14.1 C
Lloret de Mar
Rubén Aragón, al podi

Rubén Aragón guanya el Challenge de curta distància a Arguineguín, a les Canàries

És la primera competició que guanya el triatleta lloretenc en la seva nova etapa a Canàries.

Rubén Aragón, al podi

Darreres Notícies

El triatleta lloretenc Rubén Aragón ha guanyat la primera competició de la seva nova etapa a Canàries, on el corredor s’ha traslladat a viure des de fa uns mesos. Ha estat el campionat Challenge de curta distància a Arguineguín, que ha servit com a prèvia de la cursa de llarga distància que afrontarà aquest mateix dissabte, també a Canàries.

La cursa del cap de setmana passat li va sortir molt bé des del primer moment fins que va travessar la meta.

Rubén Aragón, a Canàries

Encara no s’han publicat els temps oficials, però el triatleta està molt satisfet de la velocitat a la qual va aconseguir córrer.

Tot plegat, confirma al lloretenc que està fent les coses bé. Després del mundial de l’estiu passat, Aragón va quedar molt tocat, tant a nivell físic com psicològic, i per això va decidir canviar d’entrenador i començar en una nova ciutat.

El triatleta tot just acaba d’iniciar una temporada que compta amb una competició ben destacada: el Mundial que se celebrarà a Nova Zelanda. De moment, el lloretenc es prepara per afrontar amb garanties el campionat d’Ironman 70.3, que es farà al juliol a l’Àsia i que li ha de permetre classificar-se per a la cita mundialista.

spot_img

El + Vist