12.4 C
Lloret de Mar
Rubén Aragón corre al Ironman Full de Vitòria.

Rubén Aragón participa per primer cop a un Ironman Full a Vitòria

El triatleta lloretenc va acabar en la 21a posició. Va aconseguir baixar de les 9 hores, fent una marca de 8 hores i 59 minuts.

Rubén Aragón corre al Ironman Full de Vitòria.

Darreres Notícies

Rubén Aragón ha participat per primera vegada en un Ironman Full. La cita, celebrada a Vitòria amb prop de 1.000 corredors, va ser complicada, a causa de les condicions climatològiques, però el triatleta lloretenc va acabar en la 21a posició i va aconseguir baixar de les 9 hores, fent una marca de 8 hores i 59 minuts.

Rubén Aragón explica que es va haver de suprimir la prova de natació, a causa de la boira que hi havia al llac de Landa i que dificultava molt la visibilitat dels participants. El lloretenc ho lamenta, ja que la natació és “la meva disciplina, on més avantatge aconsegueixo”. Tot i això, valora de manera molt positiva la seva participació en l’Ironman Full de Vitòria.

Aragón, en la prova de bicicleta de Vitoria.
Aragón, en la prova de bicicleta de Vitoria.

Amb la natació suprimida, la competició va quedar només amb dues proves: els 180 quilòmetres de bicicleta i els 42 quilòmetres de cursa a peu. Rubén Aragón assenyala que la prova de marató va ser “la més dura per la calor”, a causa de les altes temperatures, que van arribar als 35 graus.

Aquesta ha estat la primera participació de Rubén Aragón a l’Ironman Full. Va decidir participar-hi després que el Mundial d’Ironman 70.3, que s’havia de celebrar aquest any, quedés ajornat pel 2022.

spot_img

El + Vist