22.8 C
Lloret de Mar
Rubén Aragón, en l'entrega de premis de la Trans Gran Canaria

Rubén Aragón, vuitè en la Trans Gran Canaria Bike

Es tracta d’una prova molt dura, que consta de quatre etapes al llarg de quatre dies, amb 168 quilòmetres i un desnivell positiu de 5.500 metres.

Rubén Aragón, en l'entrega de premis de la Trans Gran Canaria

Darreres Notícies

Rubén Aragón ha finalitzat, aquest cap de setmana, en el vuitè lloc de la Trans Gran Canaria Bike. Es tracta d’una prova molt dura, que consta de quatre etapes al llarg de quatre dies, amb 168 quilòmetres i un desnivell positiu de 5.500 metres.

Era la primera vegada que el lloretenc afrontava una prova d’aquest tipus, per etapes i amb bicicleta de muntanya. Afrontava la cita amb l’objectiu d’acumular ritme d’entrenaments i va acabar fent un gran paper.

L’esportista explica que les primeres etapes eren més explosives i tècniques i que, per aquest motiu, va mantenir més la calma. Tot el contrari que en la tercera i la quarta, on va oferir un millor ritme en un terreny més ràpid. Finalment, va acabar vuitè de la categoria “elit”, remuntant posicions tot i alguns entrebancs, com una caiguda o l’avaria mecànica d’una roda.

“Les primeres etapes eren més explosives i tècniques i vaig mantenir la calma per no patir caigudes”

Rubén Aragón

El lloretenc, que afrontava aquest campionat després del bon paper en l’Ironman de Texas, va acabar entre els millors 40 participants.

spot_img

El + Vist