22.1 C
Blanes
Un instant del rodatge de l'espot.

S’acosta l’estrena de l’espot de la Pride Costa Brava

L'anunci, que es podrà veure el proper 8 de juny, compta amb més de 30 persones implicades que han rodat en un bar d'estètica vintage.

Un instant del rodatge de l'espot.

Darreres Notícies

El proper dijous, 8 de juny, s’estrena l’espot promocional de la Pride Costa Brava. Se celebrarà a Lloret de Mar el cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol amb motiu de la celebració del Dia de l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i d’altres identitats sexuals i de gènere (LGTBIQ+).

El vídeo, realitzat pel gironí Joan amb càsting i coordinació a càrrec d’Orri & Soriano Asociadas i Las Influencers, compta amb el suport de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

circo de las estrellas
espot 3

Un dels responsables, Xavi Orri, explica que han rodat al nucli antic, al carrer Capità Conill i Sala, carrer Verge de la Canal i carrer de l’Areny, l’escena final es va gravar a la platja de Lloret. Per als interiors s’ha comptat amb la col·laboració de dos establiments de la zona; el bar El Bodegon, regentat per la Carla i en Javier, i el Gay Bar David.

espot 2

L’acció transcorre a un bar d’estètica vintage amb una clientela dels anys 70’s, que veuen actuar una transformista, interpretada per la dragqueen, performer i agitadora nocturna local Joanne.

Entre el càsting d’amics i col·laboradors, més de 30 persones, destaquen diferents membres del grup Las Influencers, la regidora d’Igualtat en funcions, Jennifer Perez, el pioner en oci nocturn LGTBIQ+, Josep Valls i Puigvert, diferents membres del col·lectiu LGTBIQ+ i usuaris de les Tardes Rainbow Es Tint.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist