24.8 C
Lloret de Mar
L'autora, amb el llibre 'Suite TOC'.

Salut mental i art, avui a Can Gallisà i divendres al Teatre

El Transtorn Obsessiu Compulsiu (TOC) ha generat una obra de teatre, i aquesta, un llibre de Bel Olid, que es presenta avui a Lloret.

L'autora, amb el llibre 'Suite TOC'.

Darreres Notícies

La salut mental i l’art prenen el protagonisme aquesta setmana a Lloret de Mar. Avui es presenta el llibre ‘Suite toc’ a Can Gallissà, amb la presència de l’autora, Bel Olid, la qual es va inspirar en una obra de teatre. Aquesta es representarà aquest divendres a la vila, per primera vegada amb llenguatge de signes.

Les autores d’aquesta obra, que es defineix a com a concert-espectacle, són les germanes Clara i Ariadna Peya, les quals aborden el Transtorn Obsessiu Compulsiu, conegut amb les sigles de TOC.

En el seu moment la peça la va veure Bel Olid, qui es va sentir impactada. A partir d’aquesta experiència, va escriure el llibre ‘Suite TOC’, en què ha elaborat un seguit de contes de ficció, els quals prenen com a referència o punt de partida la versió teatral.

L’obra de teatre Suite Toc núm 6

“Viure amb TOC és difícil, però em meravella la relació de creixement que s’estableix amb qui té el TOC I la persona que l’acompanya”

Bel Olid

La Bel Olid signarà el seu llibre, que barreja realitat i ficció, avui dimarts a Can Gallissà. Montse Sala, de la llibreria, assenyala que “és un honor tenir la Bel, una de les veus més interessants del nostre panorama, com a agitadora cultural, i col·laborar amb el Teatre amb propostes d’aquest nivell”.

La presentació del llibre ‘Suite TOC’ va a càrrec d’Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret de Mar, que recomana el llibre i l’obra, que acaba la gira.

“El més interessant és que un establiment i el teatre s’uneixen en un projecte cultural comú”

Amaranta Gibert

La presentació del llibre ‘Suite TOC’, de Bel Olid, és aquest dimarts, a les 19.30h, a Can Gallissà.

spot_img

El + Vist