7.4 C
Lloret de Mar

El S’amorra amorra femení es farà també a Santa Cristina, després dels nois

És una de les novetats de la Festa Major d'aquest any, que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Els llaguts a la Salve
Els llaguts a la Salve

Darreres Notícies

L’Obreria de Santa Cristina ja ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Santa Cristina. Com és habitual, la passada dels quatre Obrers pels carrers del centre del municipi anunciarà la celebració de l’endemà. Això serà aquest dissabte a les deu de la nit. El recorregut començarà i acabarà a la plaça de la Vila, on es farà el sorteig del S’Amorra amorra, tant masculí com femení, i el Toquen a Córrer de concurrència popular.

servicios profesionales jimenez

L’Obrer Major, Arseni Frigola, ha recordat que una de les novetats més destacades aquest any és que la regata femenina també es farà a Santa Cristina.

Arseni Frigola ha demanat, un cop més, celeritat a l’hora de desembarcar a Santa Cristina. I pel que fa a les embarcacions petits, els recorda que durant la processó marítima sempre han d’anar per darrere de la Nau Capitana.

Aquest diumenge, 24 de juliol, la jornada començarà a quarts de vuit del matí amb la passada dels Obrers per anar a recollir les autoritats. La processó des de l’església parroquial de Sant Romà sortirà a les vuit i anirà fins a la platja per embarcar-se i fer la processó marítima. A l’alçada de Sant Pere del Bosc, tots els vaixells s’aturaran per al cant de la Salve. Tot seguit les regates del S’amorra amorra. En acabar, la processó anirà fins a l’ermita per presenciar la missa solemne, amb l’acompanyament del cor Alba de Prima, la veneració de Sa Relíquia i el cant dels goigs. Després se servirà el tradicional estofat a la plaça del Pi i en acabar, hi haurà la tornada cap al centre de Lloret.

Cal remarcar que la festa comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Feia més de trenta anys que un president de la Generalitat no assistia a la Festa Major de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist