10.3 C
Lloret de Mar

S’Amorra Jove permetrà als adolescents fer una regata com la del S’Amorra amorra

És una novetat de la Festa Major de Santa Cristina i s'adreça als nois i noies nascuts entre el 2001 i el 2005. La regata es farà el 22 de juliol (19 hores, platja de Lloret).

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Novetat destacada a la Festa Major de Santa Cristina d’aquest estiu. Els clubs de rem de Lloret organitzen una regata de S’amorra amorra per als més joves. Precisament amb el nom de S’Amorra Jove, s’acostarà aquesta tradició de la Festa Major a tots aquells nois i noies nascuts entre el 2001 i el 2005, és a dir, que tinguin entre 12 i 17 anys.

servicios profesionales jimenez

Un dels impulsors és el president del Club Rem Hotelers, Xavi Flores, que explica que la intenció és fomentar la vessant lúdica del rem. La idea és captar joves que no hagin remat mai, que pujaran al llagut amb vogadors dels clubs de rem Pescadors i Santa Cristina. A més, els acompanyarà un timoner experimentat. Xavi Flores explica que la seguretat està garantida i que volen que els participants gaudeixin d’aquest esport tan arrelat a Lloret.

La regata es farà diumenge 22 de juliol, a partir de les set de la tarda, a la platja principal de Lloret i es complementarà amb un berenar popular. Abans, divendres 20, es farà un entrenament a les sis de la tarda.

L’organització té disponibles els llaguts dels nou clubs que hi ha a la vila i espera captar un centenar de nois i noies. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer al Puntet fins aquest divendres. Els grups han de ser de màxim quatre persones.

spot_img

El + Vist