Divendres, 27 novembre 2020
14.9 C
Lloret de Mar

S’amplia la campanya de vacunació contra la grip per la bona resposta ciutadana

Aquest any, pel context de pandèmia que vivim, és més important que mai que es vacuni el màxim nombre de persones possible.

-

Can Nito abaixa la persiana, després de 57 anys com a botiga de referència al centre de Lloret de Mar

Els clients habituals han volgut acompanyar en Joan i la Dolors, en una última jornada de feina emotiva i molt especial.

L’Aurora celebra el Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una cadena feminista

La posada en escena ha estat a la plaça de les Regions, al barri del Molí. L’entitat insta els homes i les dones a treballar, plegats, per eradicar aquesta xacra social.

El PTT de Lloret col·labora amb La Marató, destinada a lluitar contra el coronavirus

Els alumnes del Pla de Transició al Treball han elaborat aguanta mascaretes solidaris que entreguen als veïns a canvi d'un donatiu per a La Marató, que aquest any lluita contra la Covid-19.

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Espigoladors recull la collita que els productors ja no volen vendre per donar-li una segona vida

La fundació, amb la col·laboració de voluntaris, aprofita la fruita i verdura que no es ven, sobretot per motius estètics, i la reparteix entre la població més vulnerable.

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

Bona resposta de la població a la crida feta pel departament de Salut perquè el màxim nombre de persones possible es posin la vacuna contra la grip. Ja s’han omplert totes les places disponibles fins al 30 de novembre i la campanya s’ha hagut d’ampliar quatre dies més.

Arran de la situació de pandèmia, amb l’objectiu de descongestionar els Centres d’Atenció Primària, les vacunes s’administren al Puntet, per passen unes 90 persones cada dia.

Aquest any es considera més important que mai la campanya de vacunació per evitar que es col·lapsi el sistema sanitari en el context de pandèmia que vivim. Per això les autoritats sanitàries demanen que es vacuni tothom, no només els grups més vulnerables. Així ho ha apuntat Roser Ribas, infermera de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa.

A més, si una persona que presenta símptomes està vacunada, ja es pot descartar que sigui grip i això facilita el procés a l’hora de fer un diagnòstic.

Un altre factor important a tenir en compte a l’hora de vacunar-se és que si algú té les dues malalties, Covid i grip, la probabilitat de morir es duplica, segons un estudi publicat al British Medical Journal.

A la ràdio hem parlat amb algunes de les persones que ja s’han vacunat i animen a la resta de gent perquè també ho faci.

Qui vulgui demanar hora, ha de contactar amb l’Oficina de Turisme Central, al telèfon 972 36 57 88 o bé presencialment a l’avinguda de les Alegries, número 3.

Maradona va rescatar dos nàufrags durant la seva estada a Lloret als anys 80

Segons publica el Diari de Girona, l'embarcació amb què anava el reconegut futbolista va salvar els dos únics supervivents del naufragi d'una altra barca.

Força Lloret proposa la creació d’una plataforma online per ajudar el comerç local

La formació presenta una moció en aquesta línia i també una altra per instar la Generalitat perquè elabori un pla per garantir la conciliació laboral.

Cs demana una ajuda municipal de 600 euros per a cada taxista per la crisi de la Covid-19

És una de les mocions que presenta Cs, al ple de dilluns, on també demanarà que el 2021 es permeti tenir les terrasses ampliades com aquesta temporada.
- Publicitat -