20.6 C
Lloret de Mar
Algunes de les pintades detectades (Policia Local)

Sancions de fins a 3.000 euros per als autors de pintades al mobiliari urbà

La Policia Local ha identificat i denunciat els dos autors de diverses pintades fetes tant en elements i edificis municipals com privats. Se'ls acusa de conducta incívica i danys al mobiliari urbà.

Algunes de les pintades detectades (Policia Local)

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La Policia Local de Lloret ha identificat i denunciat els dos autors de diverses pintades fetes al municipi. Ara, hauran d’afrontar sancions de fins a 3.000 euros per conducta incívica i danys al mobiliari urbà, i és que les seves pintades han afectat diferents elements i edificis municipals i privats.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que s’ha pogut identificar els autors després d’una investigació policial i, d’aquesta manera, s’han obert els expedients sancionadors pertinents.

Pel que fa a les pintades que s’han produït en elements particulars, els seus propietaris podran fer les reclamacions adreçant-se a la Policia Local de Lloret.

“Destacar la tasca policial i la rapidesa a l’hora d’identificar els autors i poder instruir els expedients sancionadors”

Jordi Sais

Les valoracions que es fan des del consistori són molt positives, per la rapidesa i efectivitat de l’actuació del cos de seguretat a l’hora de detectar els autors de les pintades. 

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.