21.7 C
Lloret de Mar
Algunes de les pintades detectades (Policia Local)

Sancions de fins a 3.000 euros per als autors de pintades al mobiliari urbà

La Policia Local ha identificat i denunciat els dos autors de diverses pintades fetes tant en elements i edificis municipals com privats. Se'ls acusa de conducta incívica i danys al mobiliari urbà.

Algunes de les pintades detectades (Policia Local)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret ha identificat i denunciat els dos autors de diverses pintades fetes al municipi. Ara, hauran d’afrontar sancions de fins a 3.000 euros per conducta incívica i danys al mobiliari urbà, i és que les seves pintades han afectat diferents elements i edificis municipals i privats.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que s’ha pogut identificar els autors després d’una investigació policial i, d’aquesta manera, s’han obert els expedients sancionadors pertinents.

Pel que fa a les pintades que s’han produït en elements particulars, els seus propietaris podran fer les reclamacions adreçant-se a la Policia Local de Lloret.

“Destacar la tasca policial i la rapidesa a l’hora d’identificar els autors i poder instruir els expedients sancionadors”

Jordi Sais

Les valoracions que es fan des del consistori són molt positives, per la rapidesa i efectivitat de l’actuació del cos de seguretat a l’hora de detectar els autors de les pintades. 

spot_img

El + Vist