22.6 C
Lloret de Mar
El sènior masculí lluint la bandera de campions (Club Rem Santa Cristina)

Santa Cristina, campions de la 4a regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani en sènior masculí i veterà femení

La regata es va dur a terme aquest cap de setmana a Canyelles, sota l'organització del Club Rem Hotelers, que també va dur a terme la 4a regata de la Lliga de Batel.

El sènior masculí lluint la bandera de campions (Club Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana, Lloret de Mar ha acollit la quarta regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani. El Club Rem Santa Cristina va guanyar amb el Sènior masculí i el Veterà femení. L’entitat va ser un dels clubs més destacats de la jornada, amb aquestes dues victòries.

En el cas del sènior masculí, és un nou triomf dels lloretencs aquesta temporada, que van acabar per davant de Badalona i Vent d’Estrop, amb un temps de 6 minuts i 56 segons. Pel que fa a l’equip Veterà femení, les lloretenques van ser les millors i van acabar per davant del Xon’s Empuriabrava i Badalona. La presidenta de Santa Cristina, Anna Rosa Bou, destaca especialment el triomf amb el Veterà femení, que ha estat el primer de la temporada.  

“En les anteriors regates vèiem que anàvem progressant però ens faltava classificar-nos per la Final A, ho vam aconseguir i ens va sortir molt bé”

Anna Rosa Bou
El veterà femení i el sènior masculí celebrant les victòries (Rem Santa Cristina)
El veterà femení i el sènior masculí celebrant les victòries (Rem Santa Cristina)

Pel que fa a les categories de base, el Club Rem Pescadors va obtenir dues segones posicions en la categoria cadet. En noies, ho va fer per davant de Santa Cristina, que va ser el tercer equip. David Abril, entrenador de Pescadors, es mostra satisfet amb la regata i els resultats.  

“Estem molt contents, els objectius els tenim centrats a llarg termini, es tracta d’anar aprenent i millorant”

David Abril
Alguns dels vogadors de Pescadors (Marc Béjar)
Alguns dels vogadors de Pescadors (Marc Béjar)

La quarta regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani va comptar amb 35 tripulacions de 15 clubs de Catalunya. La cita estava organitzada per una altra entitat lloretenca, el Club Rem Hotelers. Un dels seus membres, Francesc Mas, valora el cap de setmana de rem de manera molt positiva.

“Va anar molt bé, ens hi hem deixat la pell amb tota l’organització, ens han felicitat i hem treballat molt”

Francesc Mas
hotelers organtizadors
Valoracions molt positives per l’organització de la regata (Club Rem Hotelers)

La regata de la Lliga de Llaüt Mediterrani es va disputar aquest passat diumenge. Un dia abans, dissabte, també es va celebrar la quarta regata de la Lliga de Batel, també amb l’organització d’Hotelers, on hi van participar 26 tripulacions de clubs d’arreu de Catalunya.

spot_img

El + Vist