26.4 C
Blanes
Disco Privé

Satisfacció entre les discoteques de Lloret nominades per ser de les millors del món

Tropics, St. Trop i Privé han estat preseleccionades per entrar a formar part de la prestigiosa llista 'The World's 100 Best Clubs'.

Disco Privé

Darreres Notícies

Satisfacció entre les tres discoteques de Lloret de Mar nominades per formar part de la prestigiosa llista The World’s 100 Best Clubs d’aquest 2023. Recordem que són Tropics, St. Trop i Privé.  

El representant de Tropics, Teddy Law, considera que “és una gran notícia saber que tres clubs de Lloret de Mar optin per estar dintre d’aquests 100” i està molt content que el Tropics hagi estat preseleccionat un cop més.

“Estem molt contents; crec que és fruit de l’esforç de tot un equip que any rere any s’esforça per treure la màxima qualitat i seguretat dintre de l’establiment”

Teddy Law
circo de las estrellas
disco tropics
Disco Tropics

El responsable de la discoteca St. Trop, Lluís Rios, també considera que és un honor haver estat nominats i remarca que en el conjunt de Lloret s’hi inclogui un club més.

“És un orgull tornar a estar nominats i això demostra que de mica en mica s’està fent la feina ben feta pel que és el nostre sector”

Lluís Ríos
st trop
La discoteca St. Trop

Per primera vegada, la discoteca Privé ha estat nominada per entrar a formar part de la llista dels cent millors locals d’oci nocturn del món i la seva responsable, Eva Illa, n’està molt satisfeta i celebra que l’organització també hagi tingut en compte els clubs petits.

“Ens sentim molt agraïts per aquesta nominació, que de fet per nosaltres és un premi en si mateixa; fa vuit anys vam començar un camí de transformació radical del club, tant estètic com de servei, i ara la nominació ens confirma que l’esforç ha valgut la pena”

Eva Illa

Aquests dies, està oberta la votació popular, fins al 25 d’octubre, perquè el públic esculli quina creu que és la millor discoteca d’entre les 373 seleccionades de 65 països diferents.

El vot del públic comptarà el 50%, mentre que l’altre 50 serà responsabilitat del vot professional, que té en compte aspectes com la programació musical, la seguretat i el servei, entre altres coses.

Els resultats es donaran a conèixer el 27 de novembre, a Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist