24.4 C
Lloret de Mar
L'entrada a l'hospital (CSMS)

Se suspenen temporalment les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

La restricció ha començat avui i fins a nou avís, a causa de la situació epidemiològica i l’empitjorament de les dades d’ingressos.

L'entrada a l'hospital (CSMS)

Darreres Notícies

Els hospitals comarcals de Blanes i Calella suspenen temporalment des d’avui mateix les visites als pacients ingressats, fins a nou avís, a causa de la situació epidemiològica i l’empitjorament de les dades d’ingressos.

Fins ara, es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient durant una hora, al matí. Com que les hospitalitzacions no milloren, la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva ha decidit disminuir al màxim l’afluència de persones als centres i evitar així la propagació de la Covid-19 a l’interior.

Tot i això, hi ha una sèrie d’excepcions. Només es permetrà la visita d’una persona en casos molt concrets, com són els pacients pediàtrics, obstètrics, en situacions de final de vida o persones amb dependència física o cognitiva, a més d’aquelles situacions de gravetat que l’equip assistencial consideri oportunes.

Pel que fa a les consultes externes, tampoc es permetrà l’entrada d’acompanyants, exceptuant menors d’edat o persones amb dificultat de mobilitat o comprensió. Els equips professionals mantindran les famílies informades de l’evolució dels pacients a través de trucades telefòniques i videotrucades.

spot_img

El + Vist