14.3 C
Blanes

Amb k de kultura

Amb k de kultura

Nova Ràdio Lloret
El + Vist

Sense Pressa – Carlos Costa

Aquest dimarts entrevistem Carlos Costa, regidor del PSC de l’Ajuntament de Lloret de Mar

Sense Pressa – Isabel Bernal

https://www.youtube.com/watch?v=OM94FY6nYC8

Bon Dia Bona Hora – 7 Novembre 2023

Bon dia, bona hora és l’informatiu matinal de la ràdio de Lloret en què, de 8 a 9 del matí, repassem tots els temes d’actualitat que fan referència al municipi i els seus veïns, a través d’entrevistes. A més, us oferim un repàs dels titulars més destacats de la jornada en l’àmbit general, mirem què diuen les portades dels diaris i els continguts que ofereixen de Lloret i el meteoròleg Miquel Bernis ens explica quina és la previsió meteorològica.

Ple Municipal 24 Abril 2023

Recupera el debat del plenari corresponent al dilluns 24 d'abril de 2023. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera més accessible i fàcil d’escoltar els continguts de la sessió.

Bon Dia Bona Hora – 4 desembre 2023

L'informatiu matinal

Cocodril Club – 3 Desembre 2023

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes

Sardanes a Lloret, Blanes i Tossa – 3 Desembre 2023

El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i el comentari amb la informació sardanista a càrrec de Jordi Rocas. En la segona hora, tenim la selecció de sardanes preparada per Josep Tibau, en exclusiva per a Lloret de Mar, Blanes i Tossa, tot gaudint de la música de cobla. Si teniu alguna consulta o petició podeu trucar directament al 649 90 41 55. Sardanes de la primera hora Camperola d'Eduard Toldrà. Eduard Toldrà, mestre de mestres de...

Lloret Esportiu – 13 Novembre 2023

Tots els esports del municipi