10.5 C
Lloret de Mar

Segona travessia nedant de Lloret a Santa Cristina, aquest diumenge

L'organitza el Club Esportiu Aigües Obertes, que convoca tots els nedadors a Santa Cristina, per traslladar-los amb el Catamaran Sensation a Lloret.

Travessia Platges de Lloret del 2021 (Club Esportiu d'Aigües Obertes)
Travessia Platges de Lloret del 2021 (Club Esportiu d'Aigües Obertes)

Darreres Notícies

El Club Esportiu Aigües Obertes torna a organitzar la travessia Platges de Lloret, aquest diumenge. Això sí, aquests dies els organitzadors estaran ben pendents de la previsió meteorològica, sobretot per l’estat de la mar. En cas que no es pogués fer la travessia diumenge, es posposaria al diumenge següent, 2 d’octubre.

servicios profesionales jimenez

No obstant això, de moment està tot a punt per celebrar-la aquest diumenge. La convocatòria és a la platja de Santa Cristina a les set del matí, quan es repartiran els dorsals. Entre dos quarts de vuit i les vuit, es traslladarà els nedadors cap a la platja de Lloret amb el Catamaran Sensations, des d’on es donarà el tret de sortida a dos quarts de nou, per acabar altre cop a Santa Cristina.

Preparats per a la sortida, a la travessia del 2021 (Club Esportiu Aigües Obertes)
Preparats per a la sortida, a la travessia del 2021 (Club Esportiu Aigües Obertes)

Dolors Portavella, presidenta del Club Esportiu Aigües Obertes, alerta que els participants han de tenir una preparació prèvia, ja que és un recorregut de tres quilòmetres.

“Per fer una travessa d’aquesta distància, abans s’han d’haver fet molts quilòmetres a mar, molt d’entrenament, i travesses més curtes, de quilòmetre o quilòmetres i mig”

Dolors Portavella

Per aquells que facin la travessia per primera vegada, la recomanació és agafar un ritme constant i tranquil i, sobretot, no tenir por del mar.

“Començar a nedar, agafar un ritme amb què se senti segur i anar nedant, tranquil·lament, respirant bé, ventilant bé i no tenir por al mar”

Dolors Portavella

El fet de transportar els participants amb el Catamaran Sensation agrada molt als participants, que gaudeixen d’unes vistes increïbles.

“Ja gaudeixen de les nostres cales, i amb la sortida del sol, i quan neden ja s’han orientat i és molt bonic perquè van veient tota la costa, que és preciosa”

Dolors Portavella

Tot i que tradicionalment un grup de persones ja es trobava per fer aquesta nedada coincidint amb la marxa de les Platges del Xino-Xano, des de l’any passat l’entitat l’organitza de manera oficial.

Val a dir que l’any passat el Xino-Xano no va fer la caminada per la situació de pandèmia i aquest any l’entitat ha canviat el recorregut, de manera que l’arribada no serà conjunta. Però el club d’aigües obertes mantindrà la seva travessia, amb sortida a la platja de Lloret i arribada a Santa Cristina, on hi haurà avituallament per als participants (aigua, fruita i coca de xocolata).

L'arc d'arribada a Santa Cristina (Club Esportiu Aigües Obertes)
L’arc d’arribada a Santa Cristina (Club Esportiu Aigües Obertes)

Un recorregut que desenes de nedadors fan també el 24 de juliol per seguir la processó de Santa Cristina.

Les inscripcions estaran obertes, en línia, fins divendres.

spot_img

El + Vist