12.9 C
Lloret de Mar

“Sense les primeres jugadores, no hi hauria l’actual Barça femení, campió d’Europa i de lliga”

Això afirma Manel Tomàs, de la secció d'edicions del club, que avui presenta el llibre de la història del futbol femení.

El Barça femení, quan va guanyar la Champions.
El Barça femení, quan va guanyar la Champions.

Darreres Notícies

Aquesta tarda es presenta a Lloret el llibre “Futbol Club Barcelona Femení 1970-2021”. Es tracta d’un recull de la història i la creació de la secció femenina en una de les entitats de referència del món a nivell esportiu, el Barça.

servicios profesionales jimenez

El llibre explica com un grup de dones va decidir iniciar el que ara és un projecte consolidat, com el futbol femení del Futbol Club Barcelona, que desperta admiració a tot arreu, i s’han convertit en un referent no només per a les nenes, sinó també per als nens.

Les noies del Barça femení, celebrant un gol.
Les noies del Barça femení, celebrant un gol.

Manel Tomàs, de la secció d’edicions de l’entitat, assenyala que les primeres jugadores de futbol van ser “pioneres en fer realitat el seu somni de jugar a futbol, tot i un ambient advers en ple franquisme” i que sense elles “no hi hauria l’actual Barça femení, campió d’Europa i de lliga”.

Inicis del futbol femení de Barça
Inicis del futbol femení de Barça

La presentació del llibre “Futbol Club Barcelona Femení 1970-2021” -que forma part del programa al voltant del Dia de les Dones– és aquesta tarda, a les 18h, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist