5.7 C
Lloret de Mar
Logotip del SOM

El Servei d’Ocupació Municipal ha gestionat un 30% més d’ofertes laborals de gener a juny

L’Ajuntament ha trobat feina a 148 persones durant el primer semestre de l'any.

Logotip del SOM

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha trobat feina a 148 persones i ha gestionat 376 ofertes laborals durant el primer semestre de l’any. Els tràmits es fan a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), que ha detectat que les ofertes de feina han augmentat un 30% respecte del 2016. La majoria són per treballar aquí, a Lloret, en ocupacions estan vinculades al turisme i al sector dels serveis. Com, per exemple, per fer de cambrer, cuiner, recepcionista, dependent de comerç o bé administratiu.

Tot plegat es valora en termes “positius” per part del regidor de Promoció Econòmica. Jordi Orobitg assenyala que a causa del context general, les ofertes de feina s’incrementen -si bé la majoria són de caràcter temporal-, i afegeix que cada vegada són més les empreses que confien en el SOM per trobar personal. Orobitg conclou que “el sector privat reconeix la eficiència del servei i l’ha incorporat com una eina més per a la recerca de personal”. De fet, el nombre d’empreses que busca personal a través del SOM ha augmentat més del 20% entre el 2016 i enguany (han passat de 179 a 217, de gener a juny).

De gener a juny, pel Servei d’Ocupació Municipal han passat 3.044 persones. Hi ha consultat demandes de feina, han buscat assessorament, temes de formació o bé per saber els serveis que s’hi ofereixen. D’aquestes persones, 750 s’han inscrit al SOM per buscar feina i rebre formació.

Pel que fa a les visites a la pàgina web de Promoció Econòmica, s’han registrat gairebé mig milió sobre un total de 838.000 visites que rep la web oficial www.lloret.cat.

spot_img

El + Vist