26.4 C
Lloret de Mar
Un cotxe emetent CO2 Parlament Europeu)

Sessió participativa per elaborar el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

Es farà aquesta tarda, de 18 a 20 hores, telemàticament, i hi poden participar els ciutadans de la Plana de la Selva.

Un cotxe emetent CO2 Parlament Europeu)

Darreres Notícies

La Diputació de Girona, el Consorci d’Iniciatives pel Clima i el Pacte d’Alcaldes fan una crida a la ciutadania perquè faci arribar les seves propostes per elaborar el PAESC, que és el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima.

Per això s’ha organitzat una sessió participativa aquesta tarda, via telemàtica, on ciutadans dels diferents municipis del que s’anomena la Plana de la Selva podran dir-hi la seva.

Ho ha avançat el regidor d’Emergència Climàtica de Lloret, Jordi Orobitg, que explica que l’objectiu del PAESC és marcar quines accions es poden aplicar per complir amb l’Agenda 2030, els 17 objectius de desenvolupament sostenible de la Diputació de Girona i el Pacte d’Alcaldes al qual Lloret està adherit.

“Els ciutadans podran fer les seves aportacions en la línia de les mesures que entenen que s’han d’adoptar de manera immediata”

Jordi Orobitg

Tot i que col·labori amb aquesta iniciativa, el regidor ha matisat que properament Lloret de Mar, com a municipi de més de 20.000 habitants, comptarà amb un PAESC propi.

“A Lloret ja hi estem treballant fa temps i, de fet, com a municipi superior als 20.000 habitants tindrem el nostre propi PAESC”

Jordi Orobitg

La sessió participativa telemàtica es farà de sis a vuit de la tarda. Qui vulgui participar-hi, trobarà l’enllaç a la pàgina web municipal.

spot_img

El + Vist