10.3 C
Lloret de Mar

Set alumnes de Lloret han exposat els seus treballs de recerca a Blanes

Ho han fet en el marc de la tercera mostra de treballs de recerca de Batxillerat de la comarca de la Selva, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de la Selva II.

Una imatge de la mostra
Una imatge de la mostra

Darreres Notícies

Set alumnes dels instituts de Lloret han participat a la tercera mostra de treballs de recerca de Batxillerat de la comarca de la Selva. Un acte que organitza el Centre de Recursos Pedagògics de la Selva II i que es va dur a terme divendres passat al teatre de Blanes.

servicios profesionales jimenez

Els lloretencs són Sergi Ibáñez i Jonathan Montero, de la Immaculada Concepció; la Jessica Lanzas, l’Alberto Vacas i l’Àlex Alarcón, de l’institut Coll i Rodés; i la Verònica Valcarce i l’Olga Casado del Rocagrossa. La temàtica que han tractat ha estat molt diversa: des d’una anàlisi del sector hoteler a Lloret fins a l’independentisme català a través dels mitjans de comunicació o la creació d’un vehicle telecomandat per Wifi. Uns treballs escollits pels propis centres, que valoren la creativitat, la innovació i l’aplicació de diferents estratègies de recerca.

La directora del Centre de Recursos Perdagògics, Pepa Celaya, destaca que la qualitat dels treballs era molt alta. Segons Celaya, els alumnes aprenen molt amb la tasca que duen a terme per elaborar els seus treballs de recerca.

El contingut dels treballs, tant d’aquesta edició com de les dues anteriors, es pot consultar a la pàgina web del Centre de Recursos Pedagògics. L’objectiu de la iniciativa és reconèixer l’esforç realitzat, tant pels alumnes com pel professorat.

spot_img

El + Vist