6.4 C
Lloret de Mar

‘Sex o no sex? Els joves de Lloret donen respostes

L'exposició sobre sexe segur s’adreça, sobretot, als joves d’entre 15 i 18 anys.

El PPT visita l'exposició 'Sex o no sex'
El PPT visita l'exposició 'Sex o no sex'

Darreres Notícies

L’exposició sobre sexe segur adreçada als joves ha canviat de local. Ha deixat el Puntet de l’avinguda de Vidreres i es troba al Casal de Joves de Fenals. Amb el títol SEX O NO SEX, la mostra -cedida per la Generalitat- informa sobre els riscos de tenir la SIDA o altres malalties de transmissió sexual, amb la finalitat que els joves adoptin un comportament adequat davant de situacions de risc. En definitiva, es volen orientar les actituds i facilitar eines per a promoure hàbits saludables.

L’exposició va rebre fa una dies la visita dels alumnes del Pla de Transició al Treball, conegut com a PTT. El cursen aquells estudiants que no poden seguir el curs amb normalitat per qualsevol motiu. Al PTT són orientats cap als cicles formatius o bé per trobar un lloc de feina. Nova Ràdio Lloret va parlar amb uns quants d’ells, per saber què opinen i què han après de la mostra sobre sexe segur. Els podeu escoltar en l’arxiu adjunt.

L’exposició posa especial èmfasi en els nous casos d’infeccions pel virus de la SIDA i assenyala que hi ha tota una generació de joves que tenen la impressió que les malalties de transmissió sexual no els afecten o que, en el pitjor dels casos, hi ha tractaments farmacològics que permeten dur una vida normal. La proposta s’adreça, sobretot, als joves d’entre 15 i 18 anys. Tot i així, defuig dels plantejaments moralistes i inclou anècdotes curioses, com ara que els preservatius ja existien a l’antic Egipte, aleshores fets de tripes d’animals. La mostra SEX O NO SEX es troba fins aquest divendres al Puntet de Fenals.

spot_img

El + Vist