9.1 C
Lloret de Mar
Cartell de la Quina per la Infància

Shalom espera atraure més de 600 persones a la Quina per la Infància

Els fons, a més de destinar-se a l’esplai, també serviran per a la petita Yaiza.

Cartell de la Quina per la Infància

Darreres Notícies

Lloret de Mar rebrà l’any 2016 amb Sardanes a l’Alba, a l’ermita de Santa Cristina. Això serà a partir de les 7 del matí. A la tarda, hi haurà una quina que organitza l’Esplai Shalom, amb la finalitat de recaptar fons per a les activitats de la pròpia entitat.

S’anomena la Quina per la Infància i arriba, aquest 1 de gener, a la sisena edició. Albert Ferrández, de l’esplai Shalom, assenyala que “és com un bingo a la catalana en què la finalitat és solidària”.

Un cartró de 10 euros permetrà jugar a les diverses quines que hi haurà la tarda d’aquest divendres a l’hotel Guitart Monterrey. Els fons, a més de destinar-se a l’esplai Shalom, també serviran per a la petita Yaiza, que té una malaltia estranya i desconeguda a la medul•la.

S’esperen més de 600 persones que gaudiran del joc, en què poden optar a tot tipus de regals, com televisors, sessions d’SPA, turrons, pernils, etc.

La quina de l’Esplai Shalom comptarà amb música abans de començar i a la mitja part. Tot plegat, aquest divendres, primer de gener, a partir de les 6 de la tarda, al Monterrey.

spot_img

El + Vist