Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Sala de l'hotel Monterrey, plena

Shalom recapta 5.000 euros a la quina organitza l’1 de gener

500 euros es donaran a l'associació de la Yaiza, mentre que la resta servirà per finançar l'esplai.

Sala de l'hotel Monterrey, plena

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

5.000 euros ha recaptat l’esplai Shalom amb la quina organitzada l’1 de gener. D’aquests diners, 4.500 serviran per finançar l’entitat de lleure infantil, mentre que 500 s’entregaran a l’associació de la Yaiza.

Albert Ferrández, un dels responsables de Shalom, ha assegurat que estan molt satisfets tant amb els diners recaptats com amb la participació que van tenir, que va superar el mig miler de persones.

Segons Ferrández, la quina de Shalom és una activitat que atrau el públic perquè és una bona manera d’acabar el primer dia de l’any.

Els diners es destinaran a les activitats que organitzi Shalom en els propers mesos. Recordem que des d’aquest curs, l’entitat ha decidit no fer esplai els dissabtes a la tarda, però seguir en actiu amb activitats puntuals al llarg de l’any; una iniciativa que, per ara, asseguren que ha tingut molt d’èxit. La propera activitat serà desfilar amb una comparsa per Carnaval.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.