13.2 C
Lloret de Mar

Sheila Avilés i Àngel Mullera, cartell de luxe de la 2a Lloretrail

Una altra presència destacada serà la d’Àlex Roca, el primer corredor amb paràlisi cerebral en finalitzar la Titan Desert.

Sheila Avilés, entrenant a Lloret.
Sheila Avilés, entrenant a Lloret.

Darreres Notícies

Cartell de luxe per a la segona edició de la Lloretrail, que organitza La Sansi aquest diumenge, 11 d’abril. Entre els participants, hi haurà esportistes destacats, com Sheila Avilés, una de les millores corredores de muntanya del món, o l’atleta olímpic lloretenc Àngel Mullera.

En el cas de Sheila Avilés, serà la primera vegada que participarà en la Lloretrail. Assenyala que està “molt contenta de poder competir en una cita exigent”.

Entre els participants locals, hi haurà Àngel Mullera, que intentarà “fer podi”, com ja va fer en la passada edició. Ho afronta amb “motivació” i diu que serà complicat, perquè el nivell de la resta de corredors serà molt alt.

Àngel Mullera

Una altra de les presències destacades serà la d’Àlex Roca, un atleta que té una paràlisi cerebral que li provoca un 76% de discapacitat física. Destaca, entre altres fites, per ser el primer corredor amb paràlisi cerebral en finalitzar la Titan Desert.

Àlex Roca i José Luís Blanco
Àlex Roca i José Luís Blanco

En total, s’esperen 1.000 participants, entre les distàncies de 13 i 5 quilòmetres. L’organitzador de la Lloretrail, José Luís Blanco, exposa que les sortides seran esglaonades a partir de les 9 del matí, amb 100 corredors cada 15 minuts, separats 2 metres i de 4 en 4. Afegeix que “Lloret ha respòs molt bé, amb 73 participants”.

La Lloretrail arriba aquest diumenge, amb totes les mesures de seguretat, i un doble recorregut que incideix especialment en la muntanya de la Rocagrossa i vistes al mar.

spot_img

El + Vist