14.7 C
Lloret de Mar

Si tanques els ulls, escoltaràs la Oreja de Van Gogh

Això és el que promet la banda de tribut que actua aquest dissabte al Clon Festival de Lloret de Mar (23h).

La Reina del Pop
La Reina del Pop

Darreres Notícies

L’agenda d’aquest cap de setmana a Lloret de Mar ve marcada pel festival de drons i pel tribut a La Oreja de Van Gogh. En el tercer concert del Clon Festival, és el torn d’un grup creat en plena pandèmia, a principis del 2021. La Reina del Pop la formen sis components, provinents de poblacions veïnes com Blanes, Calella, Canet i Sant Iscle.

servicios profesionales jimenez

Ja eren fans dels bascos La Oreja de Van Gogh i en adonar-se que la cantant té una veu que realment clona la de Amaia Montero, van decidir crear el grup de tribut “des del respecte i l’afecte”. Fins i tot, interactuen amb ells des de les xarxes socials (a partir d’un concert que van oferir setmanes enrere a Blanes).

La reina del pop
La cantant i el bateria de La Reina del Pop, als estudis de la ràdio.

La cantant, Cel Chamorro, explica que “ja de petita em sabia totes les lletres i cantava les cançons tota l’estona”. El bateria Dani Fuertes afegeix que La Oreja de Van Gogh té “cançons molt melòdiques, això no passa sovint, a més els temes tenen molta força, el nostre directe és fort, no tot són balades”.

Amb La Reina del Pop repassen les dues èpoques de La Oreja de Van Gogh, quan hi havia l’Amaia i posteriorment la Leire. Els tindrem aquest dissabte, en el 19è Clon Festival, a la Roca d’en Maig, a partir de les 23h (després del festival de drons).

spot_img

El + Vist