13.7 C
Blanes
Les persones contractades amb representants de l'Ajuntament.

S’incorporen a 8 persones a l’Ajuntament dins del programa ‘Dona i Ucraïna’

Els contractes són per un període de 12 mesos, per realitzar tasques de caire administratiu, de manteniment i conservació de l’espai públic.

Les persones contractades amb representants de l'Ajuntament.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret incorporat 8 persones a través del programa Treball i Formació, que permet als participants adquirir experiència laboral mitjançant un contracte de treball, alhora que reben accions formatives. En concret, dins de la línia ‘Dona i Ucraïna‘, adreçada a dones en situació de vulnerabilitat i també a la població ucraïnesa desplaçada a Catalunya.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, explica que “l’objectiu és oferir a aquests col·lectius un contracte laboral, l’accés a recursos bàsics, arrelament i suport emocional”.

El regidor destaca que “mitjançant un acompanyament personalitzat els hi donem eines per facilitar la seva inserció posterior al mercat laboral”. Destaca que “al llarg del 2023 hi ha la previsió d’acollir-se a d’altres programes d’àmbit laboral adreçats a diferents col·lectius, tal i com venim fent els darrers anys”.

Aquest programa, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social, té com a finalitat la millora de la ocupabilitat del col·lectius als quals està adreçat, en aquest cas, el de dones i el de persones provinents d’Ucraïna amb motiu del conflicte armat.

Els departaments municipals en els quals aquest personal desenvolupa les tasques són el Teatre de Lloret, Igualtat, Mobilitat, i Serveis Públics i Manteniment. Les tasques que duran a terme repercutiran en el benefici de la ciutadania, així com en la millora de l’espai públic. El contracte té una durada de 12 mesos.

El programa, a més, preveu un acompanyament al llarg del període de contractació per part d’una figura de coordinació, que supervisa l’adaptació al seu lloc de treball, fa orientació laboral donant suport per facilitar el seu posterior retorn al mercat laboral.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist