17.9 C
Lloret de Mar

The Gospel Viu Choir edita un nou disc, Smile

El grup The Gospel Viu Choir, que entre la vuitantena de membres compta amb diversos lloretencs, ha editat el seu quart disc, titulat Smile i compost per onze cançons. Un projecte que s’ha fet realitat gràcies al finançament aconseguit amb una campanya de micromecenatge. Una de les lloretenques que en formen part, Vicky Serrano, explica […]

MEMBRES DEL GRUP EN UN CONCERT
MEMBRES DEL GRUP EN UN CONCERT

Darreres Notícies

El grup The Gospel Viu Choir, que entre la vuitantena de membres compta amb diversos lloretencs, ha editat el seu quart disc, titulat Smile i compost per onze cançons. Un projecte que s’ha fet realitat gràcies al finançament aconseguit amb una campanya de micromecenatge.

servicios profesionales jimenez

Una de les lloretenques que en formen part, Vicky Serrano, explica que amb aquest treball, basat en el seu últim espectacle, Non Stop Gospel, marca un punt d’inflexió en la trajectòria del grup i aposta pel gospel urbà actual dels EUA.

El nou disc de Gospel Viu es pot comprar a la parada que munten als concerts i, properament, també a través de la seva pàgina web (www.gospelviu.org).

A banda de l’edició d’aquest disc, la banda prepara un documental. És un projecte titulat El Cor, que ha impulsat Marc Juan, amb el suport de la productora Set Màgic i de TV3. Un documental que mostra com és la vida dels membres de la formació. Marc Juan es va interessar per la banda, entre altres coses, perquè cada any destina una part dels beneficis a alguna ONG infantil.

El documental El Cor s’emetrà per Televisió de Catalunya a la tardor.

spot_img

El + Vist