8.3 C
Lloret de Mar

S’obre el termini del concurs de fotografia dels barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021.

Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.
Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’ha obert el termini per participar al concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. 

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, també es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística. A través, en aquest cas, de la fotografia. Josefina Fernández, tècnica de Ciutadania, subratlla que el concurs pretén prendre consciència de la realitat dels nostres barris. 

Hi haurà tres guanyadors, que es decidiran en una votació popular. La millor fotografia obtindrà de premi una càmera esportiva submergible, la segona millor imatge rebrà un objectiu lent per a telèfons mòbils i la tercera guanyarà un trípode per a telèfons mòbils. 

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana, això sí, que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021

El termini per presentar-les ha començat aquest dilluns i s’allarga fins al 24 de gener. Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament. Amb les fotografies més votades es farà una exposició a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist