Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.

S’obre el termini del concurs de fotografia dels barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021.

Parc de Mas Baell, un dels barris que formen part del concurs de fotografia.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Aquesta setmana s’ha obert el termini per participar al concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. 

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, també es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística. A través, en aquest cas, de la fotografia. Josefina Fernández, tècnica de Ciutadania, subratlla que el concurs pretén prendre consciència de la realitat dels nostres barris. 

Hi haurà tres guanyadors, que es decidiran en una votació popular. La millor fotografia obtindrà de premi una càmera esportiva submergible, la segona millor imatge rebrà un objectiu lent per a telèfons mòbils i la tercera guanyarà un trípode per a telèfons mòbils. 

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana, això sí, que les imatges siguin actuals, fetes durant aquest any 2021

El termini per presentar-les ha començat aquest dilluns i s’allarga fins al 24 de gener. Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament. Amb les fotografies més votades es farà una exposició a la Casa de la Cultura.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica