23.1 C
Lloret de Mar
Els alumnes del PTT de vendes, amb els clauers solidaris amb la Marató al 2021.

S’obre la preinscripció de la formació per a joves que no han aprovat l’ESO

S'adreça a persones de 16 a 21 anys, que volen tornar a estudiar o inserir-se al mercat laboral.

Els alumnes del PTT de vendes, amb els clauers solidaris amb la Marató al 2021.

Darreres Notícies

Ja s’ha obert el període de preinscripció del Programa de Formació i Inserció (PFI) a Lloret de Mar. Aquest programa s’adreça als joves de 16 a 21 anys que no han aprovat l’ESO i que tenen ganes de tornar a estudiar o d’inserir-se al mercat laboral.

El programa dura un any i l’alumnat rep una orientació individualitzada per encarar el seu futur professional. A més, es fomenta el treball en equip, l’autonomia personal i la responsabilitat de cadascú.

El curs consisteix en una formació bàsica, en una formació específica de la professió escollida i un període de pràctiques en empreses. S’ofereixen dos perfils: un d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic; i un altre d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.

Un dels tutors, Jordi Boy, assenyala que “un PFI és una bona opció si no has aprovat l’ESO i tens entre 16 i 21 anys, et pots decidir a quina formació et vols dedicar”.

Un cop acabat el programa de formació i inserció, l’alumne pot apuntar-se a un cicle formatiu de grau mitjà, cursar el Graduat en educació secundària obligatòria per a majors de 18 anys en una escola d’adults o bé treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1.  

El període de preinscripció està obert i cal adreçar-se a l’institut Ramon Coll i Rodés, de dilluns a divendres.

spot_img

El + Vist