10 C
Lloret de Mar
Oficina de Català a Lloret

S’obre les inscripcions per als cursos de català del primer trimestre del 2019

Els interessats tenen temps d’apuntar-se fins al 21 de desembre.

Oficina de Català a Lloret

Darreres Notícies

Aquest dilluns s’han obert les inscripcions per a la nova tanda de cursos de català. El nou trimestre començarà el 8 de gener i acabarà el 21 de març. Els interessats tenen temps d’apuntar-se fins al 21 de desembre.

Com és habitual, l’Oficina de Català ofereix diferents nivells. Hi ha disponible des de l’inicial, adreçat a nouvinguts que no coneixen l’idioma, fins al de suficiència, que equival al certificat que obté un estudiant quan supera l’etapa d’educació secundària. A més, també es poden cursar els nivells bàsic, elemental i intermedi.

Les places són limitades. Especialment, hi ha molta demanda en els cursos inicials. Cesca Cornellà, directora de l’Oficina de Català, explica que “les persones que volen fer cursos de nivell inicial i bàsic, recomanem que vinguin aquests dies perquè s’omplen molt ràpidament”.

Els nous alumnes que no tinguin clar a quin curs han d’inscriure’s, tenen l’opció de fer una prova de nivell. Cornellà afegeix que “si ja és alumne nostre no hi ha dubte del nivell en què s’ha d’inscriure’s, però si no ho ha fet mai, la recomanació és fer una prova de nivell”.

El nivell inicial és gratuït però la resta de cursos tenen diferents preus, en funció del grau de complexitat. Cal destacar que les persones en atur poden gaudir de descomptes.

Les inscripcions, que s’han obert avui, es poden fer de manera presencial a l’Oficina de Català, al carrer Felicià Serra i Mont número 15. Per a més informació es pot trucar al telèfon 972 36 18 34 o enviar un correu electrònic a lloret@cpnl.cat.

spot_img

El + Vist