21.1 C
Lloret de Mar
Els blocs de formigó, es mantenen

S’obre el trànsit rodat a la nit a la ‘riera’ i passeig marítim, però es manté la resta del dispositiu

En relació a les mesures de prevenció adoptades després dels greus atemptats que varen tenir lloc el dijous passat a Barcelona i Cambrils, i després que avui la Conselleria d’Interior hagi informat de la desactivació del dispositiu desplegat arreu del territori l’alcalde de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’equip de govern municipal i els […]

Els blocs de formigó, es mantenen

Darreres Notícies

En relació a les mesures de prevenció adoptades després dels greus atemptats que varen tenir lloc el dijous passat a Barcelona i Cambrils, i després que avui la Conselleria d’Interior hagi informat de la desactivació del dispositiu desplegat arreu del territori l’alcalde de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’equip de govern municipal i els cossos de seguretat i han acordat que:

1. Es manté el dispositiu de prevenció a la zona de vianants que inclou les següents mesures:

 – Els pilons automàtics de l’illa de vianants no baixaran en l’horari de tarda (15-17h). Només es deixarà passar vehicles autoritzats per l’agent de la central de comandament que estiguin degudament identificats.

– El piló automàtic de Sa Caleta només es baixarà després de les 11h per requeriment de veïns de les cases de la zona, pel càtering de l’hotel Rosamar Màxim i pel centre de busseig autoritzat a portar les bombones, amb la instrucció de comunicar quan surten.

– El piló automàtic de la Plaça de la Torre no baixarà després de les 12h. excepte per a veïns identificats, vehicles de turistes i repartidors que han de parar a l’exterior del passeig.

– Es mantenen els New Jerseys de formigó bloquejant l’accés del C/Sant Pere des del C/carrer Verge de Loreto i des del C/Oliva. Per als vehicles que vulguin entrar a l’illa de vianants en l’horari autoritzat ho hauran de fer des del carrer Torrentó.

– Es mantenen New Jerseys en l’accés al passeig Manel Bernat, al passeig de terra de Jacint Verdaguer, a la Plaça de la Vila, a les voreres de l’av. Just Marlès i a la platja de Fenals per l’av. Amèrica.

2. S’aixeca la restricció de trànsit rodat a l’Avinguda Just Marlès i Passeig Marítim durant la nit.

L’alcalde de Lloret de Mar explica que “poc a poc retornem a la normalitat però mantenint unes mesures de prevenció que entenem que són convenients després dels fets ocorreguts”. El manteniment de les mesures es revisarà el proper dilluns dia 28 per si calgués prorrogar-les.

spot_img

El + Vist