11.3 C
Lloret de Mar

S’obren les inscripcions en línia per als cursos dels centres cívics

Igual que els cursos esportius, l'Ajuntament ofereix el 80% de les places per a les inscripcions per internet i el 20% restant, per a les presencials a partir del dia 17.

Un dels cursos
Un dels cursos

Darreres Notícies

Avui s’han obert les inscripcions per als cursos que ofereixen els centres cívics de Lloret, que són prop d’una cinquantena. Aquests primers dies, però, les inscripcions només es poden fer per internet. A partir del dia 17, es faran les presencials a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà).

El regidor dels centres cívics, Cristian Fernández, ha explicat que d’aquesta manera volen facilitar el tràmit als interessats. Per a les inscripcions en línia es reserven el 80% de les places i per a les presencials, el 20% restant.

Pel que fa a l’oferta de cursos, la principal novetat són els tallers de bàtik i de drapet. A més, també hi ha novetats en l’apartat de Tecnologia i Recursos, amb Word i Excel. I es recuperen altres propostes, com el taller de fotografia bàsica amb càmeres reflex o els diferents cursos d’idiomes, que són el que tenen més èxit.

L’any passat, entre tots els cursos, van apuntar-se més de 200 persones i la intenció és seguir creixent. Com sempre, hi ha propostes per a tot tipus de públic. El preu varia en funció del curs, amb descomptes per a jubilats i usuaris del carnet jove i preferència per a les persones empadronades.

spot_img

El + Vist