14.8 C
Lloret de Mar

S’obren les inscripcions per a un taller sobre tècniques d’estudi

Les classes, adreçades a alumnes de primer i segon de la ESO (nascuts els anys 2007 i 2008) comencen el proper dimecres, 14 d’abril, al Centre Cívic del Rieral.

Una jove que estudia
Una jove que estudia

Darreres Notícies

Inscripcions obertes per a un nou taller sobre tècniques d’estudi, que es durà a terme a Lloret de Mar, pensat per alumnes de la ESO. Les classes, adreçades a joves de primer i segon de la ESO (nascuts els anys 2007 i 2008) comencen el proper dimecres, 14 d’abril.

Al llarg de les sessions, s’oferiran diferents mètodes d’aprenentatge, organització del treball, tècniques de memorització, atenció i altres consells pràctics. L’objectiu és que els alumnes assoleixin els continguts i millorin el seu rendiment acadèmic.

Cartell del taller sobre tècniques d'estudi

La formadora del taller, Raquel Soriano, destaca que “oferirem eines per organitzar-se en el dia a dia, i els motivarem perquè millorin el seu rendiment”.

El taller -que es farà de manera presencial- compta amb deu sessions de dues hores, del 14 d’abril al 16 de juny, cada dimecres de 17 a 19h al centre cívic del Rieral. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer de manera online.

spot_img

El + Vist