14.7 C
Lloret de Mar

Som Capaços commemorarà el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat amb una concentració

La convocatòria és aquest divendres, 3 de desembre, a les 17.30 a la plaça Pere Torrent, on es llegirà un manifest i es farà una xocolatada solidària en benefici de l'escola Ventijol.

Cristina Marquès i Francisco Pastor, representants de Som Capaços
Cristina Marquès i Francisco Pastor, representants de Som Capaços

Darreres Notícies

Aquest divendres, 3 de desembre, es commemora el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. Lloret de Mar s’hi suma un any més.

servicios profesionales jimenez

Ho fa a través del col·lectiu Som Capaços, que convoca una concentració a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Pere Torrent. Allà es llegirà un manifest i es farà una xocolatada solidària, a benefici de l’escola Ventijol. Ho ha explicat una de les organitzadores, Cristina Marquès. que ha afegit que hi haurà jocs infantils.

“Llegirem un manifest entre les quatre associacions, que són Mifas, Aspronis, Pas a Pas i Punt d’Equilibri, i jo mateixa”

Cristina Marquès

Un altre dels organitzadors, Francisco Pastor, assenyala que és important commemorar aquesta efemèride cada any per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i una societat plenament inclusiva.

“Hi ha molta feina per fer. nosaltres tenim un objectiu que pot semblar molt ambiciós que és reivindicar el ple exercici dels drets de les persones amb discapacitat en una societat plenament inclusiva”

Francisco Pastor

Recordem que la commemoració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat a Lloret de Mar va començar el 2019 amb una gran festa. El 2020, la pandèmia va obligar a suspendre la celebració, però Som Capaços va fer un vídeo que va difondre a través de les xarxes socials.

Aquest any es fa una concentració en format reduït, però la intenció del col·lectiu és, en un futur, tornar a recuperar la gran festa. A més, de cara a l’any vinent es planteja organitzar diverses activitats al llarg de l’any, com presentacions de llibres, una gimcana o teatre.

spot_img

El + Vist