21.8 C
Lloret de Mar

Sor Lucía Caram, Ona Carbonell i Mònica Green, al sopar de dones solidàries contra el càncer de mama

Ja s'han obert les inscripcions. La vetllada se celebrarà dimecres que ve, 29 de novembre, a l'hotel Guitart Central Park. El preu és de 45 euros i també es farà el sopar paral·lel d'homes.

Sor Lucía Caram
Sor Lucía Caram

Darreres Notícies

Ja s’han obert les inscripcions per al sopar de dones solidàries contra el càncer de mama, que es fa dimecres que ve, 29 de novembre.

La cita arriba a la desena edició i la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, està molt satisfeta de la resposta de la població.

El sopar comptarà amb la presència de personalitats destacades, com ara Sor Lucía Caram o Ona Carbonell. I, com a fi de festa, actuarà la cantant Mònica Green. A més, un any més es farà el sopar paral•lel d’homes, que ja compta amb un gran nombre d’inscrits.

Com sempre, la finalitat serà recaptar diners per a la lluita contra el càncer de mama. Sobretot per donar suport a les malaltes i els seus familiars.

Com l’any passat, l’emplaçament serà a l’hotel Guitart Central Park, a la sala Palas Atenea. El preu són 45 euros i la vetllada començarà a les vuit del vespre del proper dimecres, 29 de novembre. Les interessades en assistir-hi ha de contactar amb algun membre de l’associació o dirigint-se a la cadena Guitart Hotels.

spot_img

El + Vist